26 марта


14:53

У Києві скасували анонсовану півторадобову комендантську годину. Перехід на “літній час” ще не скасовано

12:38

Україна переводить стрілки на годину вперед, у Києві - комендантська година на півтори доби

21 марта


12:42

21.03.2022 у Києві та області на півтори доби вводять "посилену" комендантську годину

15 марта


15:06

У Києві та області знову запроваджують комендантську годину на півтори доби

11 марта


17:53

Міноборони РБ: інформація про ракетний удар по білоруському селу - фейк. Проте вторгнення в Україну готується

16:31

Російські літаки зайшли з території України і нанесли вогневе ураження по населених пунктах у Білорусі

15:58

Міністр оборони України звертається до народу Білорусі

22 мая


12:44

Операція «Гірдон»: Гіркін усім задоволений, а Гордона вважає дурнем, мерзотником, майже го…доном

14 мая


15:42

Окупанти «ізолювали» у Донецьку обвинуваченого у справі МН17

17 сентября


12:33

Гончарук прокоментував свій коментар щодо ПриватБанку

10:18

Прем’єр Гончарук не виключає «компроміс» із Коломойським щодо ПриватБанку

09:12

«Слуги народу» пропонують змінити закон «Про столицю» і провести вибори мера Києва у грудні

08:58

Будинок колишньої глави Нацбанку Гонтаревої спалили

08:40

Дoба ООС: один наш військовий загинув, двох поранено

16 сентября


17:28

Після програного Зеленським парі чиновників міської ради Дніпра оголошено в розшук

17:07

Скасовано постанову Матіоса про «засекречення» декларацій військових прокурорів

12:55

І цього тижня Зеленський не зможе відібрати у Авакова Нацгвардію

12:23

Бюджет-2020 презентують нардепам у п’ятницю

12:11

Посольство США сподівається, що нова ЦВК буде не гірше той, що розігнав Зеленський

11:59

Богдан - о фракції «Слуга народу»: там є «божевільні, психічно хворі»

08:41

Доба ООС: поранено одного військовослужбовця

15 сентября


17:27

Рада отримала проект держбюджету-2020

09:03

Доба ООС: обстріли не припиняються

14 сентября


14:59

Зеленський наклав вето на Виборчий кодекс з відкритими списками

08:50

Доба ООС: поранено вісьмох наших військових

13 сентября


18:44

У Кремлі наполягають: спочатку фіксація «формули Штайнмайера» - потім «нормандська» зустріч

17:26

Для Коломойського відкрилося «хороше вікно»: крізь нього він бачить вихід із ситуації з ПриватБанком

16:52

Меру Дніпра не пробачили вигране у Зеленського парі: у міськраді обшук

13:58

Порошенко прийшов на допит до ДБР – ДБР прийшло з обшуком до банка Порошенка

13:34

Стало відомо, під приводом чого намагаються вилучити у ПриватБанку документи, «пов'язані з юридичним захистом банку»

К кандидату Гриценко наконец пришло признание: на него подал в суд смелый, честный и порядочный «колядун» Зварич

Экс-судья Игорь Зварич просит кандидатов в Президенты не спекулировать его именем в собственной предвыборной агитации. Обратиться к кандидатам в Президенты Украины господин Зварыч был вынужден из-за того, что в агитационных роликах кандидатов используется его имя.


Об этом сообщила пресс-секретарь адвокатов Игоря Зварича Татьяна Турчина.

«Шановні претенденти на найвищу посаду в Україні. Моє звернення до Вас у такий відповідальний для майбутнього України час, напередодні однієї з найважливіших подій в політичному житті держави – виборів Президента України, носить дещо символічний характер, оскільки саме той, хто займає омріяну Вами посаду – сьогоднішній Президент України В.Ющенко, рівно рік тому став ініціатором та головною дійовою особою порушення основного закону країни, Конституції України, гарантії додержання прав і свобод людини і громадянина, відкрито і публічно визнав, на той час голову Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича – злочинцем, без проведення розслідування, без вироку суду. Моє звернення прийміть, шановні кандидати у Президенти України, як застереження від подібних антиконституційних дій, від такої ганьби та позору, від такого зверхнього відношення до людини», – говорится в обращении Игоря Зварича к кандидата в Президенты, обнародованном Турчиной.

В своем обращении Игорь Зварич также призывает претендентов на высший государственный пост не унижать его честь и достоинство.

«Ви вступаєте у вирішальну фазу боротьби за найвищу посаду в Україні. До Вас, Ваших програм, ваших публічних виступів, висловлювань в пресі, по телебаченню прикута увага всієї України і не тільки. Перші політичні телевізійні шоу з участю окремих претендентів свідчать, що негідні посади Президента України вчинки В. Ющенко мають «гідних» продовжувачів, які в силу свого недостатнього розумового розвитку думають заробити дешеві бали популярності на оббріхуванні, приниженні честі та гідності Ігоря Зварича», - отмечает экс-судья.

Игорь Зварич также отмечает, что подал в суды Украины исковые заявления на кандидатов в Президенты Украины В. Ющенко и А. Гриценко, а также на Генерального прокурора Украины А. Медведько и председателя СБУ В. Наливайченко, чтобы в открытом судебном заседании эти должностные лица смогли доказать правдивость публично заявленной ими лжи или опозориться на всю Украину.

«Невже для майбутнього Президента України є достойним оббріхувати поза очі людину та будувати на брехні виборчу компанію? Такі дії властиві лише боягузу! П’ять місяців я чекав на розгляд справ в судах та відповіді Верховної Ради України! А виявилось, що за вказівкою цих високо посадовців, які чужими руками звикли робити свої чорні справи, мої заяви заборонили скеровувати в суди України, сховали їх у Львівському слідчому ізоляторі, в якому вже 10 місяців ховають і мене. Не приведи Господи таких керівників та Президентів народу України! Не можуть, не мають права очолювати Україну, її працьовитий народ, такі боягузи та брехуни! Це прерогатива сміливих, чесних, порядних претендентів, які користуються заслуженим авторитетом та повагою народу України!», – добавляет господин Зварыч.

Игорь Зварич также отмечает, что готов в любом судебном заседании, телевизионном шоу с участием кандидатов на пост Президента Украины или доверенных лиц доказать народу Украины всю суть фабрикации дела против него.

«Але хто з брехунів та боягузів надасть мені таку можливість? Вони ховаються від правди на своїх високих посадах, та вдають, що не бачать і не чують тих, кого вони кинули в тюрму, або збираються це зробити», - отмечает Игорь Зварич..

«Шановні кандидати в Президенти України, Ви також можете робити вигляд, що не чуєте і не бачите, як з тюремної камери я добиваюсь правди та справедливості, і найстрашніше, що в цій країні, де стільки років панує вакханалія, хаос, брехня, свавілля та цинізм у всіх без винятку сферах, де найбільше горе народу – це його керівники, ніхто на цю боротьбу не звертає уваги. Закам’яніла нечутливість, дволикість та бездушність стали нормою життя керівників держави. Але тоді Вас чекає такий-же ганебний кінець, як і Вашого попередника, тоді і Вас ні в Україні, ні у цивілізованому світі не будуть чути і бачити, Вас не будуть поважати навіть ваші підлеглі, чесні люди будуть ганьбитися врученими Вами нагородами та відмовляться від них, від Вас у важку годину відвернуться Ваші друзі, хороші здобутки за час Вашої можливої каденції привласнять Ваші вороги. Вам же залишать – помилки та невдачі. Можливо, цього не буде, якщо мудрий український народ обере для себе достойного його вікових традицій, свободолюбивих прагнень авторитетного в Україні та за її межами Президента України, який з повагою буде відноситись до прав та свобод людей, громадян своєї країни, буде справжнім гарантом їх додержання, з яким Україна, її працелюбний народ будуть рівними серед рівних в об’єднаній Європі. Тільки чесна перемога буде сприйнята Українським народом і буде на благо України!», - говорится в обращении.


ЗИК

Версия для печати  Версия для печати

22 Декабря 2009 11:05


 

 

Генпрокурор Луценко каже, що 31 травня врятував ціле місто. На яку нагороду він, на Вашу думку, за цей вчинок заслуговує?

Запрошення на чергове засідання РНБО України (6)

Обрання членом РНБО врятованого їм міста (16)

Дострокового присудження звання Генпрокурор-лейтенанта (22)

Повного зібрання підручників юридичного вишу (81)

Червоного диплома юриста з золотими літерами (9)

Медалі «Рятівник Третього Тисячоліття» (159)

Урочистого рукостискання від Зеленського (64)

Введите, пожалуйста, цифры с рисунка: