26 марта


14:53

У Києві скасували анонсовану півторадобову комендантську годину. Перехід на “літній час” ще не скасовано

12:38

Україна переводить стрілки на годину вперед, у Києві - комендантська година на півтори доби

21 марта


12:42

21.03.2022 у Києві та області на півтори доби вводять "посилену" комендантську годину

15 марта


15:06

У Києві та області знову запроваджують комендантську годину на півтори доби

11 марта


17:53

Міноборони РБ: інформація про ракетний удар по білоруському селу - фейк. Проте вторгнення в Україну готується

16:31

Російські літаки зайшли з території України і нанесли вогневе ураження по населених пунктах у Білорусі

15:58

Міністр оборони України звертається до народу Білорусі

22 мая


12:44

Операція «Гірдон»: Гіркін усім задоволений, а Гордона вважає дурнем, мерзотником, майже го…доном

14 мая


15:42

Окупанти «ізолювали» у Донецьку обвинуваченого у справі МН17

17 сентября


12:33

Гончарук прокоментував свій коментар щодо ПриватБанку

10:18

Прем’єр Гончарук не виключає «компроміс» із Коломойським щодо ПриватБанку

09:12

«Слуги народу» пропонують змінити закон «Про столицю» і провести вибори мера Києва у грудні

08:58

Будинок колишньої глави Нацбанку Гонтаревої спалили

08:40

Дoба ООС: один наш військовий загинув, двох поранено

16 сентября


17:28

Після програного Зеленським парі чиновників міської ради Дніпра оголошено в розшук

17:07

Скасовано постанову Матіоса про «засекречення» декларацій військових прокурорів

12:55

І цього тижня Зеленський не зможе відібрати у Авакова Нацгвардію

12:23

Бюджет-2020 презентують нардепам у п’ятницю

12:11

Посольство США сподівається, що нова ЦВК буде не гірше той, що розігнав Зеленський

11:59

Богдан - о фракції «Слуга народу»: там є «божевільні, психічно хворі»

08:41

Доба ООС: поранено одного військовослужбовця

15 сентября


17:27

Рада отримала проект держбюджету-2020

09:03

Доба ООС: обстріли не припиняються

14 сентября


14:59

Зеленський наклав вето на Виборчий кодекс з відкритими списками

08:50

Доба ООС: поранено вісьмох наших військових

13 сентября


18:44

У Кремлі наполягають: спочатку фіксація «формули Штайнмайера» - потім «нормандська» зустріч

17:26

Для Коломойського відкрилося «хороше вікно»: крізь нього він бачить вихід із ситуації з ПриватБанком

16:52

Меру Дніпра не пробачили вигране у Зеленського парі: у міськраді обшук

13:58

Порошенко прийшов на допит до ДБР – ДБР прийшло з обшуком до банка Порошенка

13:34

Стало відомо, під приводом чого намагаються вилучити у ПриватБанку документи, «пов'язані з юридичним захистом банку»

«Батькивщина» подсчитала все преступления шайки Януковича, за которые нужно отпустить Тимошенко

Пресс-служба ВО «Батькивщина» обнародовала заявление политсовета партии в стиле «сам дурак», текст которого мы приводим полностью (за исключением перечня ссылок на журналистские публикации) в оригинале:


Заява Політради ВО "Батьківщина"

Усе павутиння кримінальних справ, сплетених президентом Януковичем навколо лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко, розповзається.

Це стало очевидним ще тоді, коли розвалилися справи з абсурдними звинуваченнями у виплаті пенсій та закупівлі медичних автомобілів для сільської медицини - саме тому терміново було порушено третю кримінальну справу проти Тимошенко.

Крім того, розпалася і справа, порушена проти Анатолія Макаренка і Ігоря Діденка, вся вина яких полягає у тому, що вони збільшили запаси газу для держави на 12 млрд. куб. м. Днями навіть такий одіозний суд, як Печерський, завернув справу Діденка і Макаренка до Генпрокуратури: її пошито такими ж білими нитками, як і абсурдну справу проти Юрія Луценка.

Як останній аргумент Генпрокуратура задіяла погрозу ув’язнити Юлії Тимошенко. Очевидно, що таку заяву зроблено від безвиході та власного безсилля виконати політичне замовлення Януковича на переслідування лідера опозиції.

За 14 місяців роботи усієї величезної правоохоронної, а радше „владоохоронної” системи Януковича, режим так і не зміг знайти нічого кримінального, в чому б реально та аргументовано можна було звинуватити Тимошенко. Іншого результату й бути не могло, тому що Юлія Тимошенко чесно та сумлінно працювала на Україну. Ясно як Божий день: всі кримінальні справи, порушені проти команди Тимошенко, є класичними політичними репресіями.

Натомість справжні порушники закону, попри очевидність їх злодіянь, не цікавлять правоохоронну систему. Не секрет, що чинна влада за час своєї роботи продемонструвала такі небачені за масштабами корупційні діяння, яких не знала незалежна Україна за всю 20-річну історію. Розмах зловживань такий, ніби Україна програла війну, її територію окуповано та віддано на розграбування «переможцям», а населення обклали контрибуціями та репараціями.

На жаль, замість боротьби із корупцією всередині чинної влади ГПУ, СБУ та МВС займаються боротьбою із політичним опонентами Януковича. Виконання ж безпосередніх обов’язків правоохоронців взяли на себе журналісти, які провели десятки резонансних розслідувань та ледь не щодня наводять все нові факти корупційних діянь найвищих посадових осіб країни.

Зокрема, документи, оприлюднені журналістами, свідчать про таке:

- „Сім’я” Януковича отримала від держави 2 млрд. грн., «вигравши» тендери на поставки вугілля держпідприємству «Вугілля України». Весь ланцюг причетних до цієї схеми фірм веде до старшого сина Януковича Олександра.

- Прем’єр Микола Азаров виділив 150 млн. грн. бюджетних коштів для будівництва хокейних арен фірмі, до якої має безпосереднє відношення його ж син.

- 370 млн. грн. державної підтримки було надано урядом підприємствам першого віце-прем’єра Андрія Клюєва та сина донецького губернатора Анатолія Близнюка.

- Удвічі подорожчала реконструкція Національного спорткомплексу «Олімпійський» та значно завищено вартість інших об’єктів Євро-2012, тендери на будівництво яких без конкурсу виграли фірми, наближені, як твердиться в низці розслідувань, до віце-прем’єра Бориса Колеснікова.

- Міжнародний дитячий центр «Артек» витратив 1 мільйон гривень на страхування життя дітей, які прибувають на відпочинок, у компанії ТАС, що належить віце-прем’єру Сергію Тігіпку.

- 471 млн. грн. отримали від держави в 2011 році фірми, які належать родині глави фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова. На таку суму ТОВ «Індекспром» та ТОВ «ДС-8» уклали угоди на поставку устаткування держпідприємству «Луганськвугілля».

- За безцінь приватизовано держпідприємство «Укртелеком», яке, за повідомленнями ЗМІ, через посередницькі структури отримала «Сім’я». Як відомо, в політичному середовищі під «Сім’єю» мається на увазі родина Януковича. Зрештою, вкрадене у держави Межигір’я, де на 137 га проживає президент, давно перетворилося на символ та столицю української корупції.

- Лише в 2010-му році державний бюджет втратив близько 3 млрд грн. через фірму "Лівела". Невидима рука якогось дуже й дуже високого покровителя дозволяє цій компанії за допомогою судових рішень завозити в Україну нафту й нафтопродукти без сплати акцизу й ПДВ.

- Кожен контейнер в Одеському порту обкладається виплатами и київський "общак". Про таке свавілля митників заявляють одеські перевізники.

Навіть така поважна і виважена міжнародна неурядова організація, як Freedom House, констатує в своєму звіті, що Україна за президентства Януковича рухається в бік не лише авторитаризму, але й клептократії. «Клептократія», згідно з визначенням - це влада крадіїв, в умовах якої корупція та фінансові зловживання державних чиновників і політиків стають одним з основних стрижнів життя суспільства. В цьому і є суть режиму Януковича.

Гучним заявам Януковича про боротьбу з корупцією не вірять ні всередині країни, ні за її межами. Та й сам Янукович, напевно, регоче та потішається із власних слів про заходи із подолання корупції Воно й не дивно, оскільки боротися із корупцією в Україні для нього означає боротися проти самого себе та своєї ж хронічної клептоманії до державних ресурсів.

Ураховуючи все вищезазначене, політрада партії «Батьківщина» вимагає від Генпрокуратури негайно закрити усі абсолютно безпідставні політично-кримінальні справи проти Юлії Тимошенко та колишніх членів її уряду.

Політрада партії «Батьківщина» також вимагає від Генпрокуратури, СБУ та МВС зосередитися на боротьбі із корупцією в найвищих ешелонах влади Януковича та відреагувати на факти корупційних діянь урядовців, депутатів від Партії регіонів та інших наближених до Януковича осіб, які викладені в численних журналістських розслідуваннях.


"ОБКОМ"

Версия для печати  Версия для печати

29 Апреля 2011 11:30


 

 

Генпрокурор Луценко каже, що 31 травня врятував ціле місто. На яку нагороду він, на Вашу думку, за цей вчинок заслуговує?

Запрошення на чергове засідання РНБО України (6)

Обрання членом РНБО врятованого їм міста (16)

Дострокового присудження звання Генпрокурор-лейтенанта (22)

Повного зібрання підручників юридичного вишу (81)

Червоного диплома юриста з золотими літерами (9)

Медалі «Рятівник Третього Тисячоліття» (159)

Урочистого рукостискання від Зеленського (64)

Введите, пожалуйста, цифры с рисунка: