21 августа


17:30

Омбудсмен РФ відмовилася обговорити в Мінську обмін російських громадян

Російська сторона і омбудсмен РФ Тетяна Москалькова відкинули ініціативу обговорити в Мінську передачу Росії 36 російських громадян в обмін на українських політв'язнів. Про це заявляє перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко за підсумками переговорів 21 серпня.

15:28

Головні замовники «джинси» в українських інтернет-ЗМІ - кум Путіна і московські попи

Протягом липня 2018 року найбільше матеріалів з ознаками «замовності» в інтернет-ЗМІ стосувались УПЦ (МП) та члена партії «За життя», кума президента РФ Віктора Медведчука.

14:40

На параді у Києві покажуть «натівський» танк «Ятаган» (фото)

Про це повідомляє державний концерн «Укроборонпром».

12:12

7,6 млн «на вітер»: чому племінника Матіоса і «кореша» Луценка не покарано за п’яне водіння

Соратника Генпрокурора Юрія Луценка – Ярослава Максимця і племінника головного військового прокурора Анатолія Матіоса – Андрія Матіоса затримували за водіння у нетверезому стані, але не притягли до відповідальності.

10:29

Алексей Тамразов повторно задержан сотрудниками ГПУ

Сотрудники Генеральной прокуратуры Украины повторно задержали бывшего первого зампреда правления компании «Укргазвидобування» А. Тамразова.

08:15

Поліція відпустила винуватця масштабної ДТП у Києві. Але затримала обурених цім очевидців ДТП

Учора в Києві, на Дніпровській набережній, водій автомобіля BMW на великій швидкості в’їхав у припарковані автомобілі і, попри присутність поліції, залишив місце події. У зв’язку з цим між очевидцями і поліцейськими сталася сутичка.

07:32

Доба ООС: ще 2 військовослужбовців поранено

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.