12 сентября


15:05

Коломойський домігся арешту акцій трьох банків, які належать росіянам

5 вересня Апеляційний суд м. Києва задовольнив заяву низки компаній, пов’язаних з Ігорем Коломойським і його партнерами та наклав арешт на акції Промінвестбанку (які належать російській держкорпорації «Внєшекономбанк»), на акції Сбербанку (які належать російському Сбербанку); на акції ВТБ Банку (які належать російському держбанку ВТБ).

13:41

Росіянин-настоятель самобуду УПЦ (МП) біля Десятинки пригрозив родовим прокляттям директорці Нацмузею історії

Листа із погрозами отримала генеральний директор Національного музею історії України Тетяна Сосновська. Його жінці надіслав настоятель храму-самобуду УПЦ (МП) на руїнах Десятинної церкви Гедеон (Харон).

13:07

Мінстець «захистив інформаційний простір» України: 739 тисяч на поїздку на модну тусовку до американської пустелі (фото)

Цього разу Мінстець вирішив чомусь обійтись без білбордів «Крим – це Україна». Вже прогрес.

12:07

Верховний суд РФ схвалив 12 років суворого режиму для Романа Сущенка

Верховний суд Росії визнав законим вердикт Московського міського суду про 12 років ув'язнення для українського журналіста Романа Сущенка.

11:44

Садовий із розумінням поставився до розпуску «Самопомочі» у Київраді

Лідер партії «Самопоміч», мер Львова Андрій Садовий заявив, що київська фракція, депутати якої взяли участь «в невеликому епізоді великої корупційної схеми», розпущена, бо слід позбавлятися найменших ознак недоброчесності.

07:55

Доба ООС: один загиблий, 3 поранених

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.