12 декабря


22:21

Резолюція Європарламенту: «Північний потік-2» слід анулювати

Європейський парламент засудив будівництво російського газопроводу «Північний потік-2», назвавши його політичним та небезпечним.

20:05

Європарламент схвалив резолюцію щодо ситуації у Керченській протоці і захоплених РФ українських моряків

Європейський парламент 12 грудня схвалив резолюцію, яка закликає до посилення санкцій ЄС проти Росії, якщо українські військовослужбовці, захоплені 25 листопада в Чорному морі, не будуть звільнені.

17:20

ДБР провело перше затримання

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали директора державного підприємства Міноборони за отримання неправомірної вигоди.

15:26

З’явилася інформація, що снайпера бойовиків, підозрюваного у вбивстві Василя Сліпака, знищено

Бойовик «ДНР» Денис Єфременко, підозрюваний у вбивстві оперного співака - бійця АТО Василя Сліпака (позивний «Міф»), знищений на Донбасі 9 грудня.

13:34

Гендиректор «Укрпошти» попередив уряд, що розслаблятися зарано: півмільярда йому вистачить лише на півроку

Дешевше нарешті звільнити цього ахметівського вихованця, а якщо посадити за його «реформи» - то економія буде ще більш відчутна.

13:21

До закінчення умовного терміну за ДТП Шуфрич-молодший залишиться за кермом

Верховний суд відмовився задовольняти скаргу прокуратури, яка хотіла позбавити водійських прав сина нардепа Нестора Шуфрича за скоєне ним ДТП.

12:13

Насіров на роботу не вийшов

У Державну фіскальну службу не надходило рішення суду щодо поновлення Романа Насірова на посаді глави органу. В будівлі ДФС його не бачили.

11:58

Закадычные пауки буйствуют в расколовшейся «оппозиционной» банке: хамят, «лепят из себя Горбатого», рисуют «дружеские шаржи» (карикатура)

Сопредседатель партии «Оппозиционный блок» Борис Колесников вновь обрел привычный для себя стиль и «опустил» своего многолетнего соратника ниже плинтуса.

11:04

Навіть президента дратує заробітна плата керівника «Укрпошти»

Петро Порошенко вважає неприпустимим підвищення тарифів на доставку пенсій, звільнення листонош і закриття поштових відділень у сільській місцевості, а також просить генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігоря Смілянського переглянути розмір своєї зарплати в бік зменшення.

10:27

У Конгресі США ухвалили резолюції про Керченську протоку і «Північний потік»

Палата представників Конгресу США одностайно ухвалила двопартійну резолюцію, якою засудила військову агресію, вчинену РФ проти України в Керченській протоці, а також резолюцію, в якій виступила проти завершення будівництва російського газопроводу «Північний потік – 2».

09:39

Колишньому меру Полтави вручили підозру і пригрозили 10 роками буцегарні

Достроково відстороненому від посади міському голові Полтави Олександру Мамаю в прокуратурі Полтавської області вручили підозру в рамках кримінального провадження, відкритого правоохоронцями за несанкціоноване втручання в роботу інформаційної системи та протидії законній господарській діяльності Полтавської міської ради, що «дестабілізує роботу ради у зимовий період».

08:37

Дoба ООС: поранено двох українських військових

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.