27 декабря


21:06

Податківці підтвердили появу Насірова у будівлі ДФС, але спростовали захоплення їм кабінету

В Державній фіскальній службі заявляють, що керівником відомства залишається Олександр Власов, призначений на посаду Кабміном 5 вересня 2018 року.

20:35

Всі захоплені РФ українські моряки назвали себе військовополоненими, а не «порушниками кордону»

Всі 24 захоплених спецслужбами РФ біля берегів окупованого Криму українських військових моряків заявили слідству, що є військовополоненими.

17:40

За тиждень в Україні від грипу померли чотири людини

В Україні спостерігається перевищення епідемічного порогу щодо грипу та ГРВІ: за минулий тиждень захворіли понад 216 тисяч людей, четверо з них померли.

17:32

Україна отримала майже €350 мільйонів кредиту від Deutsche Bank

Кредит надано під гарантію Світового банку.

16:06

Уряд схвалив злиття Кримського та Одеського медуніверситетів

Кабінет міністрів України схвалив злиття Одеського національного медуніверситету та Кримського державного медуніверситету імені Георгієвського.

15:16

Закон про перейменування УПЦ (МП) набув чинності

Закон, який зобов'язує Українську православну церкву Московського патріархату в своїй назві зазначити приналежність до Російської православної церкви (РПЦ), опублікований у №248 офіційного парламентського видання «Голос України» і набув чинності.

15:05

Уряд прийняв постанову про монетизацію субсидій

Кабінет міністрів України на засіданні в четвер прийняв постанову, згідно з якою з 1 січня 2019 року запроваджується новий порядок надання житлових субсидій населенню - у грошовій формі.

14:50

Оголошено новорічне припинення вогню у зоні бойових дій на Донбасі

Режим припинення вогню розпочнеться о 00.01 29 грудня.

13:48

Нарешті Мінстець спромігся підготувати «Стратегію інформаційної реінтеграції Криму»

4 роки наполегливої праці і неймовірних інтелектуальних зусиль колективу Міністерства інформаційної політики не пройшли дарма: населення Криму отримає «потужний сигнал, який вщент руйнує міфи Кремля»…

13:01

ДБР отримало заяву на Луценка

Юрист Масі Найєм подав до Державного бюро розслідувань (ДБР) заяву на генерального прокурора Юрія Луценка про кримінальне правопорушення через розголошення відомостей досудового розслідування у справі про вбивство активістки, радника мера Херсона Катерини Гандзюк.

08:12

Доба ООС: знищено ще двох окупантів

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.