01 марта


20:16

Суд вимагає від Ради поіменний склад коаліції

Окружний адміністративний суд Києва вимагає від Верховної Ради надати поіменний список депутатів, які входять до коаліції депутатських фракцій у парламенті.

16:28

Дмитро Гнап теж знімається з виборів

I також, як і Андрій Садовий, - на користь Анатолія Гриценка як «єдиного кандидата від демократичних сил».

15:46

У штабі Порошенка розраховують на частину виборців Садового

У виборчому штабі кандидата в президенти України Петра Порошенка прогнозують, що після відмови мера Львова, лідера партії «Самопоміч» Андрія Садового від участі в передвиборних перегонах, частина голосів його виборців відійде чинному президенту.

14:42

У Гаазі визнали: Росія винна у втраті «Нафтогазом» кримських активів

Трибунал при Постійній палаті Третейського суду в Гаазі підтвердив провину Росії у втраті НАК «Нафтогаз України» своїх активів у Криму, повідомив глава НАК Андрій Коболєв.

13:52

НАЗК скаржиться: через рішення КСУ неможливо встановити «ознаки незаконного збагачення» у деклараціях

У Національному агентстві з питань запобігання корупції заявляють про неможливість встановити ознаки незаконного збагачення в деклараціях посадовців через рішення Конституційного Суду від 26 лютого.

13:37

Cадовий знявся з президентських перегонів та приєднується до Гриценка

Мер Львова, лідер «Самопомочі» Андрій Садовий завив, вирішив відмовитися від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.

10:11

Гриценко виграв суд у ЦВК

Шостий апеляційний адміністративний суд задовольнив позов кандидата в президенти України Анатолія Гриценка про визнання протиправною і недійсною постанову Центральної виборчої комісії України №376 від 22 лютого, якою роз'яснялися аспекти ведення передвиборчої агітації, зокрема, на підставі неоплачуваних договорів.

09:51

Тимошенко розповила, звідки у «зубожілих» українців гроші на підтримку її партії

Кандидат у президенти, лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявила, що підприємці фінансують партію через інших осіб, щоб уникнути переслідування.

08:37

Доба ООС: втрат зазнали тільки окупанти

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.