11 мая


20:03

Коломойський ще не повернувся в Україну - а «Дніпро» вже повернувся в Українську Прем’єр-лігу

Колишній клуб іншого втікача (C. Курченка) може повернутися до УПЛ трохи згодом.

17:22

У Зеленського обіцяють очільнику ГПУ суворе майбутнє і закликають українців дати «моральну та політичну» оцінку його діям

Цей Луценко, цей «брехливий маніпулятор без вищої освіти та моральних рамок», як кажуть у Зеленського, ця… словом, погана людина заради «збереження посади втягнув Україну в конфлікт між двома політичними партіями в Америці, систематично вдаючись до брехні та маніпуляцій».

12:57

ЩОДО МОВНОГО ЗАКОНУ. Окружний відмовив Бережній: закон буде підписано й опубліковано

Окружний адміністративний суд Києва відмовив у задоволенні заяви про забезпечення позову від громадської організації «Інститут правової політики та соціального захисту ім. Ірини Бережної» до голови Верховної Ради Андрія Парубія про заборону підписувати закон «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

12:27

Гройсман довів, що небагато чим відрізняється від Луценка або Стеця – типовий слуга народу (фото)

Окрім, звісно, прізвища, та й ще, мабуть, чимось особистим. Наприклад, Гройсмана ніхто з тріумвірату кумів Порошенка-Луценка-Стеця не запрошував хрестити своїх діточок, та й і Гройсман нікого з цих трьох (як і жінок цих кумів) до родинного кола не пускав. Так склалося. Але ми не про те.

09:35

«Flight canceled»: адвокат Трампа вже скасував візит до Києва - через «ворогів президента»

Звісно, мова не про ворогів президента Порошенка або президента Зеленського.

09:01

Доба ООС: на «Півночі» оркі відзначили 10 травня обстрілом Травневого, цивільні не постраждали, поранено одного військового

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.