Депутат Луценко провел ночь в обществе студентов и комаров

По сообщению «Информцентра студенческого сопротивления», вчера вечером освободили из-под стражи всех студентов, которых милиция задержала в ночь с субботы на воскресенье в палаточном городке в Сумах. Их соратники тем времен продвигаются в пешем порядке по направлению к столице.


Как сообщает Информцентр, на волю отпустили всех студентов, которых вчера судили по статье 185 Админкодекса Украины. Как и ожидалось, суровость приговора не превысила отметки ареста на сутки.

Часть же оставшихся на воле студентов продолжает свой пеший поход на Киев. Как оказалось, это занятие более экстремальное, нежели ожидалось. Вот как рассказывает о ночевке студентов тот же Информцентр:

«Група сумських студентів, що рухається до Києва пішки, сьгодні стала на ночівлю неподалік села Вільшана Недригайлівського району Сумської області. Ночувати їм довелося у лісі, серед комарів та кропиви. Це було зроблено через те, що невідомі особи стежать за колоною. Сьогодні ж ввечері студенти побачили поруч із стоянкою червоне від кропиви лице одного з пузатих майорів Недригайлівського райвідділу МВС, який не представився. Міліціонери прочесували ліси та болота у пошуках групи.

Група стурбована питанням власної безпеки, перш за все, через відсутність особистої охорони. До них сьогодні приїхав народний депутат України Юрій Луценко, який залишився на ніч, оскільки існує велика ймовірність нічної атаки. Завтра зранку з Сум виходить друга група, яка приєднається до передового загону».


"ОБКОМ"

03 августа 2004. 09:10

Версия для печати  Версия для печати