26 марта


14:53

У Києві скасували анонсовану півторадобову комендантську годину. Перехід на “літній час” ще не скасовано

12:38

Україна переводить стрілки на годину вперед, у Києві - комендантська година на півтори доби

21 марта


12:42

21.03.2022 у Києві та області на півтори доби вводять "посилену" комендантську годину

15 марта


15:06

У Києві та області знову запроваджують комендантську годину на півтори доби

11 марта


17:53

Міноборони РБ: інформація про ракетний удар по білоруському селу - фейк. Проте вторгнення в Україну готується

16:31

Російські літаки зайшли з території України і нанесли вогневе ураження по населених пунктах у Білорусі

15:58

Міністр оборони України звертається до народу Білорусі

22 мая


12:44

Операція «Гірдон»: Гіркін усім задоволений, а Гордона вважає дурнем, мерзотником, майже го…доном

14 мая


15:42

Окупанти «ізолювали» у Донецьку обвинуваченого у справі МН17

17 сентября


12:33

Гончарук прокоментував свій коментар щодо ПриватБанку

10:18

Прем’єр Гончарук не виключає «компроміс» із Коломойським щодо ПриватБанку

09:12

«Слуги народу» пропонують змінити закон «Про столицю» і провести вибори мера Києва у грудні

08:58

Будинок колишньої глави Нацбанку Гонтаревої спалили

08:40

Дoба ООС: один наш військовий загинув, двох поранено

16 сентября


17:28

Після програного Зеленським парі чиновників міської ради Дніпра оголошено в розшук

17:07

Скасовано постанову Матіоса про «засекречення» декларацій військових прокурорів

12:55

І цього тижня Зеленський не зможе відібрати у Авакова Нацгвардію

12:23

Бюджет-2020 презентують нардепам у п’ятницю

12:11

Посольство США сподівається, що нова ЦВК буде не гірше той, що розігнав Зеленський

11:59

Богдан - о фракції «Слуга народу»: там є «божевільні, психічно хворі»

08:41

Доба ООС: поранено одного військовослужбовця

15 сентября


17:27

Рада отримала проект держбюджету-2020

09:03

Доба ООС: обстріли не припиняються

14 сентября


14:59

Зеленський наклав вето на Виборчий кодекс з відкритими списками

08:50

Доба ООС: поранено вісьмох наших військових

13 сентября


18:44

У Кремлі наполягають: спочатку фіксація «формули Штайнмайера» - потім «нормандська» зустріч

17:26

Для Коломойського відкрилося «хороше вікно»: крізь нього він бачить вихід із ситуації з ПриватБанком

16:52

Меру Дніпра не пробачили вигране у Зеленського парі: у міськраді обшук

13:58

Порошенко прийшов на допит до ДБР – ДБР прийшло з обшуком до банка Порошенка

13:34

Стало відомо, під приводом чого намагаються вилучити у ПриватБанку документи, «пов'язані з юридичним захистом банку»

ДОКУМЕНТ ЭПОХИ

Социалисты Мороза решили переплюнуть национал-социалистов Гитлера

Во времена легендарного диктатора Кучмы никто из «продажных» журналистов так не клеймил газету «Сельские вести» и ее «хозяев» Мороза и Бокия, как они сейчас расправляются с неугодными им оппонентами.


Геббельс был далеко не умным человеком. Это подтвердили результаты Второй мировой войны. Считать лидеров Соцпартии Украины Александра Мороза и Ивана Бокия (кстати, бывшего журналиста) более умными, чем Иосиф Геббельс и Иосиф Сталин – еще более не умно. Работа этой пары - абсолютный плагиат сталинско-гитлеровских классиков. А таких всегда и везде ждет закономерный приговор истории: в лучшем случае – осуждение, в худшем – забвение.

Для такого прогноза все основания дает «Заявление Политиспокома СПУ», озвученное сегодня главой парламентской соцфракции И. Бокием на сессии Верховной Рады. Не будем предвосхищать выводы, но стоит ознакомиться с этим «заявлением» a’la Вышинский в оригинале:

«Політвиконком СПУ і фракція соціалістів у Верховній Раді України вважають за необхідне висловитися з приводу обнародування Заяви, підписаної народними депутатами Ю.Тимошенко та В.Кириленком, таким чином:

1. Політичні сили можуть утворювати об'єднання в парламенті різні за формою та цілями. Ми вітаємо бажання підписантів заяви «Про спільну опозиційну діяльність у парламенті» скористатися цим правом.

2. Поява такої заяви є практичним втіленням програми дестабілізації політичної ситуації, керованої Секретаріатом Президента України, складовою якої є тиск на парламент силами опозиційних депутатів. Наявність такого плану дій не є таємницею, координація спостерігається між вуличними акціями і діями парламентської опозиції, послідовністю висвітлення відповідних подій в певних ЗМІ. Подиву варте лише одне - все це здійснюється під безпосереднім керівництвом апарату Президента, державними службовцями при одночасних заявах глави держави про консолідацію, співпрацю і демократію.

3. Заява побудована винятково на фальшивих аргументах, котрі наводяться з метою виправдання своєї позиції і своїх намірів. Йдеться зокрема про такі аргументи:

- Щодо зради Соціалістичною партією України своїх виборців як причини розвалу коаліції демократичних сил. Брехню про зраду ми чули уже не раз. Правда, хто кого зрадив - уже відома, а невдовзі стане відомою ще більше.

Коаліція розвалилася через несумісність персоналій, що прагнули влади в НУ і БЮТ. Вся тримісячна епопея боротьби за коаліцію зводилася до намагання «нашоукраїнців» повернути собі всі владні важелі, що були в них до виборів і до введення в дію змін до Конституції України. Заважала їм у цьому прагненні сама Ю.Тимошенко. Вона ж і висловилася відверто про таку роль НУ в останній день роботи другої сесії парламенту;

- Про вину нової влади в «небаченому зростанні цін і тарифів».

Ціни справді зросли, але підняті вони в кілька прийомів попередніми складами урядів, зокрема, ціни на м'ясо до нинішніх розмірів ще за прем'єрства Юлії Тимошенко. Навпаки, антикризовий уряд вжив заходи для диференціації цін на газ для населення, передбачив у бюджеті компенсації громадянам за витрати на комунальні послуги.

- «Ігнорування Конституції і законів, розтоптування права опозиції... здійснюються кадрові чистки».

Це звичайна демагогія, не підкріплена жодним прикладом. Кадрові чистки робилася два роки тому, коли вся влада була сконцентрована в руках Президента. Місцеві адміністрації і тепер йому підпорядковані. А зміна частини управлінських апаратів, що проходить в деяких відомствах, незначна, викликана об'єктивною потребою і не йде ні в яке порівняння з тим, що робилося донедавна.

4. Справжня причина появи спільної заяви і справжні наміри її авторів зводяться до давно відомого - скасувати зміни до Конституції і домогтися розпуску парламенту.

І одне, і друге - звичайні, хоч і небезпечні, авантюри.

Дивує навіть не те, що «нашоукраїнці» суперечать самі собі (вони голосували за зміни до Конституції, натомість одержали «свого» Президента). Дивує, що вони не хочуть бачити (в разі уявних виборів) свою абсолютну поразку, спровоковану нинішніми партнерами по опозиції.

5. Соціалісти України попереджають суспільство про авантюрний характер дій тих, хто закликає до протистояння, дестабілізації, до т. зв. «весняного наступу». За тріскотнею, що супроводжує цей шабаш, приховуються не турбота про долю народу, про формування підконтрольної людям місцевої влади, не про суверенітет і права громадян, а винятково жадоба влади. Влади для задоволення власних, найперше бізнесових інтересів.

Нас дивує, що такі очевидні речі не хоче помічати Президент В. Ющенко, іменем якого спекулюють «любі друзі», підриваючи його авторитет і авторитет Української держави. Якщо ж все це робиться з його згоди, то нам жаль і Президента, і народ.

Народ, на захисті інтересів якого стояли і будуть стояти соціалісти».

Читать этот документ, скопированный с официального сайта самой Соцпартии, с целью понимания его логики, нет никакого смысла.

Но не это главное. Самое удивительное, что СПУ, признавая и приветствуя право БЮТ и «Нашей Украины», сразу же обвиняют их по этому поводу в «дестабилизации политической ситуации». То есть, ОСУЩЕСТВЛЕНИЕ ЗАКОННОГО ПРАВА является для СПУ «ДЕСТАБИЛИЗАЦИЕЙ СИТУАЦИИ». Но что самое «худшее», по мнению гитлеровско-сталинских социал-последышей, – это «ДАВЛЕНИЕ ОППОЗИЦИИ НА ПАРЛАМЕНТ». По мысли Мороза-Бокия, по всей видимости, оппозиция ОБЯЗАНА не давить на власть, а как муравьед вылизывать ей как можно глубже. Сан Саныч, кстати, уже откровенно намекал украинской журналистике на правильность такого подхода к его физиологической деятельности. Что, кстати, и нашло свое отражение в пункте 2 приведенного заявления (про «висвітлення відповідних подій в певних ЗМІ»).

Вместе с тем, как можно понять из этой «заявы», любое объединение кого-либо с кем-либо, если это не групповая случка ПР-КПУ-СПУ, является фактическим преступлением. И это несмотря на то, что Соцпартия, в свое время пребывая в коалиции с НУ и БЮТ, свой язык так глубоко прятала, что нынешние откровения Бокия об антинародности всех других политических объединений только свидетельствует об ответственности сторонников Мороза во всех преступлениях против Украины, которые «оранжевым» предъявили «голубые» (политические преследования, чистки, фабрикация уголовных дел и т.д и т.п.)

Еще более непонятна в этом политическом бреду СПУ связь объединения деятельности БЮТ и НУ с «весенним маршем», организуемым самым популярным экс-социалистом Юрием Луценко. Или теперь все, кто не согласен с правительственным курсом, уже официально становятся участниками «шабаша» БЮТ и НУ?

Нет, конечно, понятно, что Мороз и Бокий с сопартийцами являются рудиментами самой тоталитарной секты в истории человечества – КПСС. Но, честно говоря, такое можно было ожидать от горлопана с мозолистыми губами Пети Симоненко, но никак не от партии, претендующей на членство в Социнтерне. Хотя, давно уже доказано, что хорошим коммунистом может быть только мертвый коммунист. Даже если он и бывший.

И все это не так безобидно, как может показаться, ибо «в начале было Слово». По сути – это Пи-АрТ-подготовка для расправы со всеми неугодными, то бишь – несогласными с «единственно правильным учением». И в этом смысле стоит более серьезно отнестись к уже позабытым угрозам пламенной воспитанницы Мороза Натальи Витренко, несколько лет назад грозившей «демократам» ссылкой на урановые рудники.

Сан Санычу стоило бы прислушаться к тем призывам. Ибо ничего нового ни один режим кровопийц придумать не может. Да и зачем? - если старые идеи не ржавеют? А ржавая колючая проволока - даже надежнее.


"ОБКОМ"

Версия для печати  Версия для печати

09 Февраля 2007 15:13


 

 

Генпрокурор Луценко каже, що 31 травня врятував ціле місто. На яку нагороду він, на Вашу думку, за цей вчинок заслуговує?

Запрошення на чергове засідання РНБО України (6)

Обрання членом РНБО врятованого їм міста (16)

Дострокового присудження звання Генпрокурор-лейтенанта (22)

Повного зібрання підручників юридичного вишу (81)

Червоного диплома юриста з золотими літерами (9)

Медалі «Рятівник Третього Тисячоліття» (159)

Урочистого рукостискання від Зеленського (64)

Введите, пожалуйста, цифры с рисунка: